Νέα στοιχεία από τη δικογραφία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου – Θρίλερ με το μαχαίρι και τους τρεις μάρτυρες

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μαχαίρι που βρέθηκε εντός του κοσμηματοπωλείου, που μπήκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο “Έθνος” ότι τα αποτυπώματα δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά του 33χρονου, ενδεχομένως γιατί έπιασαν το μαχαίρι και άλλα άτομα πριν από την κατάσχεσή του. Συγκεκριμένα το κράτησε με τα χέρια του ο αστυνομικός που το εντόπισε εντός του κοσμηματοπωλείου προκειμένου να προλάβει να το κατασχέσει πριν το πάρει οποιοσδήποτε άλλος μέσα στον πανικό. Αξιόπιστη μαρτυρία αναφέρει ότι το μαχαίρι είχε βρεθεί εκτός του καταστήματος και ότι άγνωστο άτομο το πήρε και το πέταξε στο εσωτερικό του.

Άφαντα παραμένουν τα τρία άτομα που βρίσκοταν στην καφετέρια μαζί με τον 33χρονο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο. Αστυνομική πηγή επιβεβαιώνει στο Έθνος, ότι δεν έχει καταστεί εφικτός ο εντοπισμός τους και προσθέτει ότι το μόνο που υπάρχει είναι ένα βίντεο από την καφετέρια που δείχνει τον έναν από τους τρεις να αγοράζει νερό, το οποίο έδωσε στη συνέχεια στον Ζακ.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ