Νέα βίντεο από τη συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Τον σάπισαν τον άνθρωπο»

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη συνέβη την Κυριακή (29/10) στη μέση της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και της οδού Βούλγαρη, μέρα μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα, οπαδοί της ίδιας ομάδας, που, κατά πληροφορίες, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου: ο πρώτος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι ο δεύτερος σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Για το επεισόδιο η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 15 συλλήψεις, μεταξύ αυτών οι δύο τραυματίες κι ένας 16χρονος. Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι τρεις τελευταίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εντούτοις απαγγέλθηκαν και σε αυτούς κατηγορίες για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους 12 συλληφθέντες, η εισαγγελέας άσκησε στους εννέα εξ αυτών (που είναι οπαδοί του Άρη) ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού (με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου). Πρόκειται για πράξη που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και βαραίνει μόνο τους οπαδούς της ομάδας που προκάλεσαν τη βαριά σωματική βλάβη στους αντίπαλους οπαδούς.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους στους Αθλητικούς Χώρους, που ταυτοποίησε την εμπλοκή ενός ακόμη νεαρού ατόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ