Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη ληστών στη Λεωφόρο Συγγρού

Βίντεο ντοκουμέντο από τη καταδίωξη τεσσάρων ληστών στη Νέα Σμύρνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κεντρικό δελτίο του Star, τους ληστές ακολούθησε ένας πολίτης με το αυτοκίνητό του, ο οποίος μιλώντας στο κινητό του καθοδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δυο.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11:30, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού. Ένα λευκό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες κινούταν με ταχύτητα, λίγο μετά τη ληστεία.

Ακριβώς από πίσω του ακολούθησε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του συνομιλούσε με την αστυνομία και τους έλεγε πού ακριβώς βρίσκονται.

Ένα περιπολικό μπήκε κάθετα στον δρόμο και ένας από τους αστυνομικούς βγήκε να τους σταματήσει. Το λευκό αυτοκίνητο έκανε ελιγμό και μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Συγγρού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι ληστές είχαν εισβάλλει σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, απ΄όπου άρπαξαν κοσμήματα από μια ηλικιωμένη και την εγγονή της. Μπήκαν στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ακριβώς από πίσω τους ακολουθούσε ένας άνδρας.

Οι ληστές παραβίαζαν τα κόκκινα φανάρια, το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνθηκαν στην Καλλιθέα, όπου έγινε το πρώτο μπλόκο.

Η κινηματογραφική καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου το αυτοκίνητο των ληστών χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους συλλάβει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ