Νέα Σμύρνη: Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον τραυματισμό του αστυνομικού

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας Δράση στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έπειτα από πορεία που πραγματοποιήθηκε για την αστυνομική βία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα άτομο επιτέθηκε στον αστυνομικό και τον έριξε από τη μηχανή στην οποία επέβαινε στην οδό Πλαστήρα. Στη συνέχεια, άλλοι διαδηλωτές τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον στο σώμα και το κεφάλι.

Ο αστυνομικός βρισκόταν για αρκετή ώρα αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, με τους συναδέλφους του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Στο σημείο έφτασε πρώτα ένας διασώστης του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του, αλλά είναι ενθαρρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση και κουνούσε τα χέρια του αλλά και επικοινωνούσε με τους συναδέλφους του και τους διασώστες του ΕΚΑΒ κατά τη διακομιδή του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Δεν έχει διευκρινιστεί πώς τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δίπλα του υπάρχουν κομμάτια από πέτρες.

Δείτε τις φωτογραφίες της Γεωργίας Νικολέτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ