Νέα Σμύρνη: «Παρκάρουν στα πεζοδρόμια και εάν τους κάνεις παρατήρηση, αντιδρούν» – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Για κάποιους το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια αποτελεί συνήθεια. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οδηγοί στην Νέα Σμύρνη δεν έχουν κανένα πρόβλημα να “καβαλάνε” τα πεζοδρόμια και να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα πολλές φορές τα αφήνουν πάνω στις ράμπες των αναπήρων. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης του enikos.gr εάν κάποιος τολμήσει να κάνει παρατήρηση στους οδηγούς, λέγοντάς τους πως ενοχλούν, εκείνοι αντιδρούν και έχουν απειλητικές διαθέσεις.

Νίκαια: Δείτε πού… πάρκαρε την βάρκα του – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Νέα Σμύρνη Παρκάρισμα Νέα Σμύρνη Παρκάρισμα Νέα Σμύρνη Παρκάρισμα Νέα Σμύρνη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ