Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση 18χρονης από αστυνομικούς

Καταγγελία σύμφωνα με την οποία μία 18χρονη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς μετά τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

Σύμφωνα με την καταγγελία που αναδημοσιεύει η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, «το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης , κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν,η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί και ένα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη».

Επίσης στην καταγγελία αναφέρεται: «Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε. Σύμφωνα με την ίδια,ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της “Εσύ θα γ@@@@@@ς, να το θυμάσαι”. Ενώ, ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε “πάμε στο στενό να σε γ@@@@ω».

Και εν συνεχεία χρήστες του Twitter ανήρτησαν το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται ότι καταγράφεται η επίθεση που δέχεται η 18χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ