Νέα Σμύρνη: Η οικογενειακή τραγωδία της 14χρονης που την εξέδιδαν

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την 14χρονη στην Νέα Σμύρνη, την οποία βίαζαν και εξέδιδαν οι μαστροποί που προφυλακίστηκαν.

Η ζωή έχει φερθεί σκληρά στην 14χρονη, αλλά και στα άλλα τρία αδέλφια της. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία ο πατέρας της τσακωνόταν συνεχώς με τη μητέρα της. Μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να απειλήσει και τη ζωή της, με αποτέλεσμα η μητέρα να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει σε συγγενικό της πρόσωπο.

Τα παιδιά αρχικά έμειναν με τον πατέρα, γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός που εργαζόταν. Έπειτα, όμως, από καταγγελίες της μητέρας για ενδοοικογενειακή βία, όλα τους κατέληξαν σε ιδρύματα. Η 14χρονη μαζί με τη μια αδελφή της βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη και τα αλλά δυο αδέλφια της εσώκλειστα σε ίδρυμα στην Αγία Παρασκευή. Και τα δυο κορίτσια έφευγαν και γυρνούσαν όποτε ήθελαν στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με την μητέρα, όλες αυτές οι εξαφανίσεις του παιδιού σχετίζονται με το κύκλωμα μαστροπείας. Η μητέρα του κοριτσιού δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μέχρι στιγμής, γιατί κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν οι Αρχές, προκειμένου να μην επηρεαστεί το παιδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ