Νέα Σμύρνη: Δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού στον 22χρονο επιδειξία

Της Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ασκήθηκε στον 22χρονο «επιδειξία» από τη Νέα Σμύρνη, η δράση του οποίου άρχισε να αποκαλύπτεται μετά τη καταγγελία 25χρονης κοπέλας τον περασμένο Μάιο ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Τότε ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση τεσσάρων γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές. Στη συνέχεια όμως και μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη με τον νεαρό εν ώρα…δράσης, κι άλλες γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Νέα Σμύρνη, με θύμα μία 19χρονη. Και οι δύο είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών και η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Η σεξουαλική επίθεση σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, που κατά τον εισαγγελέα συνιστά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα(προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας) σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Αρνείται όσα του αποδίδονται

Ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επικαλείται μάλιστα και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα , καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.