Νέα Σμύρνη: Αυτό είναι το προφίλ του 28χρονου αστυνομικού – Τι δηλώνουν φίλοι του

Μόλις έναν χρόνο υπηρετεί στο Σώμα ο 28χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Στενός φίλος του μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Mega και δήλωσε: «Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί».

Ο 28χρονος αστυνομικός είναι λάτρης της γυμναστικής με πολλές διακρίσεις. «Έχει πάρει δύο νταν, έχει πάρει μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, έχει διακριθεί σε πολλούς αγώνες και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά», συμπλήρωσε ο φίλος του, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσληψή του Άγγελου, όπως είναι το όνομα του. «Τώρα μπήκε, έναν χρόνο περίπου έχει ως ειδικός φρουρός. Έχει υπηρετήσει στον στρατό ως έφεδρος αξιωματικός. Ασχολείτο με τις σπουδές του πιο πολύ», είπε ακόμη ο φίλος του, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 28χρονος είναι γιος αστυνομικού που συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια υπηρεσίας.

Τι αναφέρει ο άνθρωπος από το περιβάλλον του αστυνομικού

Ταυτόχρονα άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον του, ο 28χρονος αστυνομικός βλέπει το επάγγελμα του σαν λειτούργημα. «Ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί του άρεσε να προσφέρει στην κοινωνία. Πιο πολύ σαν προσφορά όχι για επιδίωξη επιβολής νόμου και τα λοιπά ακραίων καταστάσεων. Του άρεσε να προσφέρει σαν αστυνομικός να προσφέρει στην κοινωνία», υποστήριξε.

Ο 28χρονος έχει δύο αδελφές, η μία ιστορικός και η άλλη νηπιαγωγός. Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

«Ψηλοί και γεροί και γεροδεμένα παιδιά αλλά όχι μόνο γεροδεμένα, γεροί χαρακτήρες, ατόφιοι, ακέραιοι χαρακτήρες και σωστοί άνθρωποι», ανέφερε ακόμη ο άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον.

Τι υποστήριξε στενός οικογενειακός φίλος από το Σιδηρόκαστρο Σερρών

Ο στενός οικογενειακός φίλος από το Σιδηρόκαστρο Σερρών τη περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε νεαρός αστυνομικός, Σπύρος Τσαρτσίδης μίλησε στο Mega για τον 28χρονο που χτυπήθηκε ανηλεώς στη Νέα Σμύρνη.

«Ο Άγγελος ο αστυνομικός που χτυπήθηκε είναι παιδικός φίλος, κολλητός φίλος, του γιου μου. Ο πατέρας του επίσης και αυτός προσωπικός φίλος, το παιδί μεγαλώνει κοντά μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλη η κοινωνία του Σιδηροκάστρου είναι ταραγμένη από αυτήν την βιαιοπραγία χθες από αυτό το έγκλημα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, ακέραιος χαρακτήρας, από μικρό παιδί έδειχνε ότι αντιμετώπιζε υπεύθυνα και σοβαρά τα πάντα γύρω του. Αριστούχος μαθητής. Σε όλα πρώτος και πάντα τον ενδιέφερε το καλό. Άγγελος. Κατ’ όνομα άγγελος αλλά και κατά σώμα ψυχή άγγελος. Μιλάμε για ένα παιδί που προσέφερε ανιδιοτελώς που πάντα έβαζε τον εαυτό του μετά από τους άλλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ