Νέα μόδα από τους κλέφτες – Μπούκαραν σε 12 θεατρικές σκηνές και έναν μουσικό χώρο μέσα σε έναν μήνα

Κλοπές έχουν σημειωθεί σε 12 θεατρικές σκηνές και έναν μουσικό χώρο τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με την Espresso, η σπείρα εισβάλλει στους πολιτιστικούς χώρους τις πρώτες πρωινές ώρες και φεύγει ανενόχλητη από αυτούς έχοντας αποσπάσει χρηματικά ποσά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Vault, Eliart, Olvio, 104, Σύγχρονο, Σημείο, “Αθήνα”, Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού, Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη, Άβατον, Θέατρο ΠΚ και η μουσική σκηνή Μυθωδία είναι μέχρι στιγμής τα “θύματα” των “ποντικών”.

“Στο Vault μπήκαν το περασμένο Σάββατο. Μας πήραν ό,τι υπήρχε στο ταμείο εκείνο το βράδυ και κάποια tablets. Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα αυτό που έγινε στη Μυθωδία, που βρίσκεται 100 μέτρα από εμάς, από την οποία πήραν τα πάντα. Η ζημιά εκεί είναι ανυπολόγιστη” είπε ο διευθυντής του θεάτρου Δημήτρης Καρατζιάς, μιλώντας στην Espresso.

“Τρύπωσαν ουσιαστικά από μία χαραμάδα. Όταν είδα το σημείο από όπου μπήκαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν πολύ μικρό. Για αυτό άλλωστε και δεν μπόρεσαν να πάρουν πολλά, αφού δεν ήταν εύκολο να τα κουβαλήσουν. Οι κονσόλες τη γλίτωσαν. Πήραν όμως επαγγελματικές μηχανές αξίας χιλιάδων ευρώ μαζί με το τρίποδο, χρήματα, ένα σιδερένιο ρόπαλο που είχα φέρει ενθύμιο από την Αμερική και ένα ζευγάρι παπούτσια. Όλοι είμαστε τρομερά θορυβημένοι” δήλωσε ο Παύλος Κουρτίδης, ο διευθυντής του θεάτρου που βρίσκεται στον Νέο Κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ