Νέα μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας: Η “εξομολόγηση” της Ρούλας για τον καρκίνο στο κεφάλι και η απάντηση του Μάνου

Μία νέα μαρτυρία γυναίκας, που διατηρούσε φιλική σχέση με τους γονείς των τριών παιδιών τα οποία πέθαναν αιφνίδια στην Πάτρα, είδε σήμερα το “φως” της δημοσιότητας. Η γυναίκα μίλησε για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LIVE NEWS στο Mega, η φίλη της οικογένειας περιέγραψε πως όταν γνώρισε τη μητέρα, της είχε πει ότι έχει ξεμπερδέψει με τις χημειοθεραπείες που έκανε για τον καρκίνο στο κεφάλι. “Και πραγματικά ήταν πολύ συγκινητική η ιστορία της, είχε μόλις γεννήσει, είχε ξεμπερδέψει από έναν καρκίνο”, ανέφερε η φίλη.

“Ήταν πάρα πολύ γλυκιά, πάρα πολύ καλή και της λέω: ‘Βρε παιδί μου πραγματικά σε βρίσκω πολύ κουλ’. Και μου λέει: ‘Με αυτό που έχω περάσει είναι δυνατόν να μην είμαι κουλ;’. Δεν μου έβγαζε (σσ. η εικόνα της ότι πέρασε καρκίνο) αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ. Όταν κάποιος σου λέει αυτό, δεν το εξετάζεις περισσότερο, μένεις σε αυτό που σου λέει. Για ποιο λόγο να σου πει κάτι τέτοιο αν δεν ισχύει; Τέλος πάντων μετά από πολύ καιρό, περίπου έξι μήνες μετά, είχαμε βρεθεί στο σπίτι της για καφέ και ήταν ανήσυχη. Την ρώτησα τι έχει και μου είπε πως φοβάται πως έχει γίνει μετάσταση στο στήθος και ότι θα πήγαινε σε γιατρό να το δει”, ανέφερε η γυναίκα.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, η Ρούλα της είχε εκφράσει και την αγωνία της για τα οικονομικά, με τον σύζυγό της, Μάνο να της απαντά: “Μην ανησυχείς, τα έχω όλα τακτοποιήσει εγώ, αρκεί να είσαι καλά”.

Δείτε το ρεπορτάζ: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ