Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η “απειλή αυτοκτονίας” της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή τους, την Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η μητέρα των παιδιών απειλούσε να αυτοκτονήσει, λίγες ημέρες πριν η Τζωρτζίνα εισαχθεί με σπασμούς στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Η γυναίκα, που ζήτησε να αλλοιωθεί η φωνή της, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Το Πρωινό”. “Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό, σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό”, είπε αρχικά.

Περιέγραψε στη συνέχεια: “Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα, η Ρούλα, είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Ωστόσο, δεν τη βρήκαν”.

Εκείνες τις ημέρες, ανέφερε η ίδια, “η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω καθόλου πού βρισκόταν, γιατί στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, ούτε είδα και τον Μάνο. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο. Η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο μπήκε στις 8 Απριλίου”, συνέχισε.

“Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δεν ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν, είναι ότι ήθελε – απειλούσε – ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και ουσιαστικά ήθελε να την ψάξει ο Μάνος. Αλλά μάλλον ο Μάνος δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί, πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό”.

“Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 του μήνα να πάθει την ανακοπή; Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα. Δεν δένουν στο μυαλό μου, σαν να είναι σενάριο μοιάζουν”, ανέφερε η μάρτυρας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.