Νέα κτηνωδία στις Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου – Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες

Οργή προκαλεί η νέα κτηνωδία με την θανάτωση σκύλου. Το νέο φρικιαστικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή 30 Ιουλίου στον δήμο Σιντικής στις Σέρρες, με θύμα αυτή τη φορά το σκυλί του δημάρχου της περιοχής Φώτη Δομουχτσίδη, το οποίο ήταν μέσα στην αυλή του σπιτιού, στο Σιδηρόκαστρο.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο κ. Δομουχτσίδης ο δράστης ή οι δράστες πρέπει να έδωσαν στη σκυλίτσα του, η οποία ήταν μόλις 15 μηνών, πολύ ισχυρό δηλητήριο. «Το βράδυ πάντα την έδενα για να μην ορμάει στα γατάκια που έχω στην αυλή και το πρωί την έλυνα. Σήμερα νωρίς το πρωί δεν την άκουσα καθόλου, πήγα να την λύσω και την βρήκα νεκρή», περιγράφει ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα έχει επικηρύξει τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ, αναζητώντας πληροφορίες για τη δηλητηρίαση της σκυλίτσας που την είχε ονομάσει Λίζα. «Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανε κάποιος τέτοιο πράγμα, πόσο μάλλον σε σκυλί που ήταν μέσα σε αυλή», τονίζει.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που δηλητηριάζουν σκυλί του δημάρχου. Το 2018 και πάλι άγνωστοι είχαν ρίξει φόλα και είχαν σκοτώσει το σκύλο του, ένα αρσενικό με το όνομα Ρόμεο. «Είναι το δεύτερο σκυλί που μου δηλητηριάζουν μέσα στο σπίτι μου», υπογραμμίζει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ