Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Η εξαπάτηση ηλικιωμένου μετά τη δωρεά ακινήτου – Ο «περίεργος» όρος

Εξαπάτηση από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε ο κ. Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην Κιβωτό του Κόσμου τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό κοντά στη βασική δομή της Οργάνωσης προκειμένου να βρει θαλπωρή και προστασία ο γιος του που είναι ανάπηρος.

Χορός εκατομμυρίων γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου – Πολυτελή σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα και 3 θυρίδες

Ο κ. Αποστόλου τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι «συναντήθηκα με τον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό που πριν από 10-20 χρόνια που ήταν μια αποθήκη και πλέον ήταν χλιδάτο ακίνητο. Μου είπε ότι του το έφτιαξε η μητέρα εφοπλιστή».

Ο 75χρονος άνδρας τόνισε ότι τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα πριν από 25 χρόνια.

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω» – Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο 19χρονος

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων» και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτίριο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το μεγάλο σκάνδαλο με τις αναδοχές – Τα ένοχα μυστικά της Κιβωτού του Κόσμου και οι έρευνες στα άλλα ιδρύματα

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για τη μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», τού είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν «άρχοντα» τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για την μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ