Βόλος: Νέα καταδίκη για τον 36χρονο που είχε απειλήσει με κατσαβίδι την εν διαστάσει σύζυγό του

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο 36χρονος αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος είχε καταδικαστεί γιατί είχε απειλήσει την εν διαστάσει σύζυγό του με κατσαβίδι.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου κρίθηκε ξανά ένοχος για παράνομη βία, απειλή και εξύβριση από το δικαστήριο, που του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή και αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, το επεισόδιο είχε συμβεί το περασμένο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ, στην συμβουλή της οδού Λ. Ειρήνης με την Βενιζέλου, με τον 36χρονο να κατηγορείται ότι κλώτσησε, έριξε την 26χρονη κάτω από το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε και την χτύπησε, ενώ της έσπασε το φανάρι από το όχημά της.

Το θύμα κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι είχε σχέση οκτώ χρόνια με τον 36χρονο και έμεναν μαζί. Δήλωσε ότι τρομοκρατήθηκε, καθώς την εξύβριζε και δεν την άφηνε να φύγει. Πρόσθεσε ότι βίωσε πολλά περιστατικά βίας, ενώ υποστήριξε ότι έστελνε προσωπικές φωτογραφίες σε φίλους του, ακόμη και μετά την καταδίκη του από το προηγούμενο Αυτόφωρο Τριμελές που του επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Ακόμη, κατέθεσε ότι πήγαινε σπίτι και φώναζε να φύγει η 26χρονη με το παιδί της από τον Βόλο, ενώ παρότι έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ο κατηγορούμενος δεν δίνει διατροφή για το παιδί.

Μάλιστα, ανέφερε πως πριν από το επεισόδιο του Σαββάτου, του είχε τηλεφωνήσει και του είχε ζητήσει 20 ευρώ που της χρωστούσε, γιατί τα είχε ανάγκη. «Και τον σκύλο του σ’ εμάς τον έχει αφήσει», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Μια 29χρονη αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ότι είδε όσα συνέβησαν από το αυτοκίνητό της και σταμάτησε, καλώντας τους να ηρεμήσουν. Υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος κλωτσούσε με το πόδι του το δίκυκλο της γυναίκας, ενώ έβρισε και την ίδια όταν πλησίασε στο σημείο. Η παθούσα μάλιστα φέρεται να είπε στην αυτόπτη μάρτυρα όταν την είδε: «ο Θεός σ’ έστειλε»…

Η μάρτυρας ανέφερε ακόμη πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους δύο και πως άκουσε τον 36χρονο να φωνάζει ότι θα της πάρει το παιδί, ενώ την έβριζε. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του υποστήριξε απολογούμενος, ότι είχαν ραντεβού με την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά αυτή δεν εμφανίστηκε. Ανέφερε ακόμη πως του είχε τηλεφωνήσει και τον είχε βρίσει, λέγοντάς του ότι την είχε στήσει και δεν είχε να πληρώσει τους καφέδες.

Επίσης, υποστήριξε πως την είδε στον δρόμο και πήγε να πιάσει τη σέλα από το δίκυκλο μοτοποδήλατο και έτσι έσπασε το φανάρι. «Εγώ έχω αγοράσει το μηχανάκι» τόνισε και αμφισβήτησε την αυτόπτη μάρτυρα, λέγοντας ότι «μπορεί να είναι συνεννοημένες».  Αρνήθηκε ότι έβρισε και απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και δήλωσε πως εκείνος κάλεσε την Αστυνομία, για να καταγγείλει πως η 26χρονη δεν έχει άδεια. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως της έχει δώσει 45 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι πριν από έναν μήνα, η 26χρονη είχε μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο, σε ξενοδοχείο, για να βρίσκεται μακριά από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η 26χρονη είχε πει, μάλιστα στο δικαστήριο μπροστά και στους δημοσιογράφους για τον πρώην σύζυγό της: «Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει, να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για εμένα. Θα με σκοτώσει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ