Νέα Ιωνία: Οι δράστες άφησαν πίσω τα αυτοκίνητά τους – Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άνδρα που έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία.

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Δεν ήταν στόχος των δραστών το θύμα – Ο καβγάς παρέας Αλβανών

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή προσωπικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί όμως είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών, καθώς όταν τράπηκαν σε φυγή μετά το αιματηρό περιστατικό, έφυγαν με τα πόδια και άφησαν πίσω τα αυτοκίνητά τους.

Τα βίντεο αλλά και τα στοιχεία από τα αυτοκίνητά τους αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πυροβολισμοί σε μαγαζί στη Νέα Ιωνία – Ένας νεκρός

Ο καβγάς και η “βροχή” από σφαίρες

Τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Ύστερα από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια, βρήκαν έξι κάλυκες.

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ