Νέα Φιλαδέλφεια: Με μαχαίρι τύπου καραμπίτ χτυπήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, στην Νέα Φιλαδέλφεια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τις τελευταίες να φέρνουν και πάλι στην μνήμη την τραγωδία με τον Άλκη Καμπανό. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες  ο Μιχάλης χτυπήθηκε με μαχαίρι τύπου Καραμπίτ, όπως αυτό με το οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Πρόκειται για δρεπανοειδές μαχαίρι που προέρχεται από την Ινδονησία και στην ουσία είναι ένα δρεπάνι σχεδιασμένο σαν γεωργικό εργαλείο, αλλά με μικρότερο μήκος για να προσομοιάζει σε μαχαίρι. Είναι ένα όπλο που εύκολα προμηθεύεται κάποιος στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, με το εν λόγω μαχαίρι, ο Μιχάλης Κατσουρής χτυπήθηκε στην βραχιόνιο αρτηρία και αυτό ήταν το μοιραίο χτύπημα. Ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο Μιχάλης κατάφερε να διασχίσει μια απόσταση 100 μέτρων και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος και κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου δεν διαπιστώθηκε να έχει εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ