Νέα Φιλαδέλφεια: «Μαχαίρωσαν τον Μιχαλάκη μας οι χούλιγκαν» – «Πήγε ψηλά σαν αετός» λέει συγκλονισμένη η θεία του 29χρονου

Άλλον έναν νέο άνθρωπο θρηνεί η χώρα μας από επεισόδια χούλιγκαν, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος Μιχάλης, οπαδός της ΑΕΚ, έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές που του κατάφεραν οργανωμένοι οπαδοί, στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Η είδηση έχει προκαλέσει νέο σοκ και οργή στο πανελλήνιο, ενώ ήδη έχουν «ξηλωθεί» επτά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ διένυσαν ανενόχλητοι την μισή Ελλάδα και έφτασαν στην Αθήνα, εξαπολύοντας δολοφονική επίθεση σε οπαδούς της «Ένωσης».

Νέα Φιλαδέλφεια: «Όσα συνέβησαν τα είχαμε προβλέψει, ενημερώσαμε την ΕΛ.ΑΣ. ώρες πριν» – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σύμφωνα με το έγγραφο ντοκουμέντο που παρουσίασε το enikos.gr, στην ΕΛ.ΑΣ. γνώριζαν ήδη από την Κυριακή (6/8) ότι δεκάδες οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό επρόκειτο να έρθουν στη χώρα μας, λόγω του προγραμματισμένου αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο OPAP ARENA.

Η θεία του άτυχου 29χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1 και τα λόγια της συγκλονίζουν. Με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε ότι την πήρε τηλέφωνο η αδελφή της το πρωί για να την ενημερώσει για το τραγικό γεγονός.

Νέα Φιλαδέλφεια: Εκτός κινδύνου παραμένουν στον «Ερυθρό Σταυρό» τέσσερις τραυματίες

«Με παίρνει η αδερφούλα μου η Ιφιγένεια το πρωί και μου λέει “Αννούλα, Αννούλα” νόμιζα ότι πέθανε ο μπαμπάς μου γιατί είναι και 90 χρονών, και μου λέει “τον Μιχαλάκη μας, μας τον μαχαιρώσανε οι χούλιγκαν”. Αχ, Θεέ μου, δεν θα το αφήσω έτσι» ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενη στην λατρεία που είχε ο 29χρονος στην ομάδα του, είπε: «Τίποτα, ξερό ψωμί… Όλο τον μισθό του έδινε για την ΑΕΚ, τα πάντα όλα για την ΑΕΚ. Τώρα; Θα μας φέρουν πίσω το παιδί; Όχι. Εδώ είχε ζωγραφίσει στο στήθος του την ΑΕΚ. Μόνο την ΑΕΚ. Πήγε ψηλά σαν αετός», δήλωσε η θεία του 29χρονου Μιχάλη.

UEFA: Η ανακοίνωση για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στο τραπέζι δύο ημερομηνίες για τον αγώνα

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ