Νέα Ερυθραία: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου – Το νέο στοιχείο που ανατρέπει τα δεδομένα

Στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί στη Νέα Ερυθραία διασκέδαζαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία, η παρέα του Γιάννη Μάρκου και ο 26χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης μαζί με τον φίλο του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκεντρώνουν μαρτυρίες από θαμώνες του μπαρ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνέβη κάτι στο μαγαζί ή είχε προηγηθεί κάποια αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο παρέες.   Κι αυτό, γιατί ο αριθμός των μαχαιριών – πάνω από 15 – που δέχθηκε από τον 26χρονο ο επιχειρηματίας δείχνει μανία. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν λοιπόν οι δύο άνδρες να γνώριζαν που θα βρισκόταν ο 58χρονος επιχειρηματίας, δηλαδή να τον ακολούθησαν από το μπαρ στο μαγαζί με το street food στη Λεωφόρο Ερυθραίας.

Ο 26χρονος και ο φίλος του αμέσως μετά το συμβάν επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Ford και κατευθύνθηκαν προς τη Μεταμόρφωση. Ο 19χρονος οδηγός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του και συνελήφθη κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.  Ο 26χρονος δράστης με τα αρχικά Π.Κ., αναζητείται. Είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στον χώρο του real estate, υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται στην εντατική, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.   Ο Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ