Νέα εκδοχή στην υπόθεση με τον γάιδαρο—«Του είχε επιτεθεί λύκος» υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Νέα εκδοχή στην υπόθεση με την κακοποίηση του γαϊδάρου σε χωριό των Ιωαννίνων, έδωσε ο δικηγόρος του 63χρονου αντιδημάρχου.

Οι εικόνες με το άτυχο γαϊδουράκι να είναι πεσμένο στο δρόμο μέσα σε μία λίμνη αίματος προκάλεσαν οργή και αποτροπιασμό την Κυριακή 28/8. Οι πληροφορίες ήθελαν έναν 63χρονος ο οποίος είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας να έχει δέσει από την καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου τον γάιδαρο και να τον σέρνει στον δρόμο με αποτέλεσμα το ζώο να αιμορραγεί.

Κάτοικοι του χωριού των Ιωαννίνων στην Ήπειρο που είδαν το περιστατικό, έσπευσαν αν τον σταματήσουν με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο γάιδαρος σερνόταν στο οδόστρωμα. 

Ακολούθησε η σύλληψη του 63χρονου αντιδημάρχου με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι τον γάιδαρο τον είχε δαγκώσει λύκος.

Μιλώντας στο Open, ο δικηγόρος του αντιδημάρχου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η εκδοχή του εντολέα μου είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πήρε το φως της δημοσιότητας. Ναι μεν είναι ένα αποτρόπαιο θέαμα, αλλά αυτό είναι συνυφασμένο και με τη βούληση του φερόμενου ως δράστη. Δηλαδή, είχε σκοπό ο αντιδήμαρχος αυτός, 63 ετών, ασχολούμενος με τα κοινά επί σειρά ετών, ένα πρωί να ξυπνήσει και να πει ‘κάτσε να πάρω το γαϊδουράκι μου να το σέρνω, να το περάσω μέσα από το χωριό, να το βασανίζω, να με βλέπουν όλοι; Ή υπήρχε ένα ατύχημα δεδομένου ότι πριν είχε δεχτεί επίθεση από λύκο, το έβαλε στην καρότσα να το μεταφέρει για τις πρώτες βοήθειες, για κάποιο λόγο γλίστρησε από την καρότσα χωρίς να το αντιληφθεί και όταν έφυγε όλο από την καρότσα, σταμάτησε στα 5 μέτρα. Αυτή είναι η εκδοχή του».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ