Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε νέα διακοπή, για τις 3 Ιουνίου προχώρησε το δικαστήριο, που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με τους αυτεπαγγέλτως διορισθέντες συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν έως και δύο μήνες διορία, ώστε να ενημερωθούν για τη δικογραφία και την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη να ορίζει νέα δικάσιμο την Παρασκευή, 3 Ιουνίου.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε σε όσους βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η δήλωση της κ. Λεπενιώτη σχετικά με τη ροή της δίκης για την εγκληματική οργάνωση. Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνιο δόθηκαν από τον προϊστάμενο της τριμελούς Διοίκησης του Εφετείου μόνο πέντε δικάσιμοι παρά της συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας. Αναφέρθηκε, επίσης, σε ολιγωρία του υπουργείου να ορίσει νέα αίθουσα για τη μεταφορά της δίκης.

Η νέα διακοπή, αλλά και όσα ανέφερε η πρόεδρος για την πρόοδο της δίκης, προκάλεσαν έντονη δυσφορία στην οικογένεια Φύσσα που σε κάθε δικάσιμο βρίσκεται στον Κορυδαλλό αναμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Απολογείται ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Τραγική κατάληξη για 74χρονο στη Ναύπακτο

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.