Νέα δεδομένα στην υπόθεση Παντελίδη – Μυστήριο με τα νέα ευρήματα του ιατροδικαστή

Μια συνταρακτική λεπτομέρεια που αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριακού.

Στην έκθεση την οποία συνυπογράφει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν. «Δηλώνω κατηγορηματικά και το υπογράφω και στην έκθεσή μου ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με τα εργαστηριακά και νεκροτομικά ευρήματα, το ποσοστό αλκοόλης που ανιχνεύτηκε στο αίμα και στα ούρα του ήταν τόσο υψηλό, που μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και κώμα. Με δεδομένο ότι ο Παντελίδης έπασχε από χρόνια μυοκαρδιοπάθεια, είχε σίγουρα δυσκολία σε όραση, κίνηση, ομιλία, ήταν ληθαργικός και πιθανόν βρισκόταν σε καταπληξία» τόνισε στην Espresso o ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη.

Τα τραύματα

Όσον αφορά τα τραύματα του τραγουδιστή, επισημαίνει: «Από την πορεία της μεταλλικής κουπαστής που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελίδη, τα τραύματα που φέρει και την κηλίδωση του αίματος στους πλευρικούς σάκους είναι σαφές ότι βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού». Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι, όπως προκύπτει από την πορεία εισόδου των κουπαστών στην καμπίνα, όποιος καθόταν στη θέση του οδηγού και πίσω από αυτήν δεν πρέπει να έχει τραυματιστεί καν.

Ο κ. Ανδρέου υποστηρίζει πως δεν θα μπορούσε στη θέση του συνοδηγού να καθόταν άλλος πλην του Παντελίδη: «Δύο είναι τα στοιχεία. Πρώτον, δεν θα μπορούσε να μετακινήσει την κοπέλα, εάν την είχε πλακώσει με το σώμα του και δεύτερον υπάρχει μια ισχυρή συνιστώσα. Ο Παντελίδης ήταν κυριολεκτικά καρφωμένος με την μπάρα. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τον μετακινήσει κάποιος, αν όχι αδύνατον».

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Η οργισμένη απάντηση της Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει…

Η οικογένεια Παντελίδη μηνύει τη Φρόσω Κυριακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ