Νέα απαγωγή σχεδίαζε το κύκλωμα εκβιαστών

Την απαγωγή ενός στελέχους τράπεζας σχεδίαζε το κύκλωμα εκβιαστών, με αρχηγό τον βαρυποινίτη, Παναγιώτη Βλαστό.

Πρόκειται, σύμφωνα με το MEGA, για ένα στέλεχος τράπεζας που μένει στο κέντρο της Αθήνας και στις συνομιλίες του τον έλεγαν «μπούμπη». Στόχος του κυκλώματος ήταν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα.

Την παρακολούθηση του συγκεκριμένου ατόμου την είχαν αναλάβει δύο γυναίκες. Η μία από τις δύο ήταν η εξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα, η οποία «ξεκλείδωσε» τη δράση του κυκλώματος εκβιαστών.

Με βάση τις συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο Παναγιώτης Βλαστός εμπλέκει τον Βασίλη Παλαιοκώστα στην απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία, Κίκου Μαρτίνου.

Σύμφωνα με το MEGA, η εξαδέλφη του Βλαστού, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας, φέρεται να τον ρωτάει κάποια στιγμή αν γνωρίζει κάτι για την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου στην Γλυφάδα. Ο βαρυποινίτης, φέρεται να της απαντά ότι «δεν έχω κάποια σχέση με την συγκεκριμένη απόπειρα απαγωγής ξέρω όμως ότι την έκανε ο Βασίλης Παλαιοκώστας».

Μάλιστα στο τέλος φέρεται να λέει: «Ευτυχώς τελικά που δεν τον απήγαγαν. Γλίτωσε ο Βασίλης καθώς το αυτοκίνητό του σίγουρα θα είχε μηχανισμό εντοπισμού και θα τους εντόπισαν».

 

Διαβάστε επίσης:

Με εντολή Βλαστού θα δολοφονούσαν την εξαδέλφη του

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.