Νάξος: «Του είπα όχι και με έριξε κάτω» – Νέες αποκαλύψεις μετά την καταγγελία για βιασμό ανήλικης μέσα σε σχολείο

Άγνωστες λεπτομέρειες από την καταγγελία για τον βιασμό μίας ανήλικης στη Νάξο, μέσα σε σχολείο,  αποκαλύπτει σήμερα το enikos.gr. Σύμφωνα με τη δικογραφία, μια 15χρονη εμφανίστηκε στην αστυνομία και δήλωσε πως «ο δράστης αφού αρχικά την προσκάλεσε να συναντηθούν σε προαύλιο χώρο του λυκείου, εν συνεχεία της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, την ξάπλωσε σε τσιμεντένιο δάπεδο και προχώρησε σε πράξεις».

του Μίλτου Σακελλάρη

Η ανήλικη στην αναφορά της στους αστυνομικούς είπε πως δεν αντέδρασε φοβούμενη, επειδή είχε ακούσει πως η παρέα του κατηγορούμενου έφερε μαχαίρι. «Ενώ βρισκόμουν με την παρέα μου στο δασάκι ήρθε και έκατσε δίπλα μου ένα παιδί που τον λένε … και αφού με χαιρέτησε άρχισε να με ρωτάει πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς να τον ξέρω και χωρίς να του έχω πει κάτι τέτοιο και εγώ του είπα ότι δεν έχω εμπειρία.

Στη συνέχεια μιλήσαμε λιγάκι και αυτός προσφέρθηκε να μας κεράσει βότκα. Έφερε την βότκα και αφού την ήπιαμε σχεδόν όλη, βάλαμε μουσική και αρχίσαμε να χορεύουμε. Αυτός κάποια στιγμή άρχισε να τρίβεται πάνω μου κάτι που δεν μου άρεσε αλλά ήμουν ζαλισμένη από το ποτό και το προσπέρασα. Στη συνέχεια με φίλησε, ούτε αυτό ήθελα να το κάνω και μου ζήτησε να προχωρήσουμε παρακάτω. Εγώ του είπα ότι θέλω να το κάνω όταν είμαι νηφάλια και όχι όπως είμαι τώρα», ανέφερε αρχικά στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η ανήλικη.

«Τότε αυτός με πίεσε. Εγώ ζαλισμένη και φοβισμένη. Αναγκάστηκα να κάνω ότι έκανα. Μετά από αυτό πήγα σπίτι μου. Έπειτα από δύο ημέρες τον συνάντησα ξανά στο σχολείο και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε. Εγώ φοβούμενη πήγα και μου ζήτησέ να αφήσω την παρέα μου. Όταν πήγαμε άρχισε πάλι τα ίδια, μου ζητούσε να το προχωρήσουμε εννοώντας να κάνουμε σεξ. Του είπα ότι δεν θέλω και αυτό συνέχισε. Εγώ άρχισα να ψιλοκλαίω και αυτός μου έλεγε μην κλαις δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Στη συνέχεια ενώ με είχε αρπάξει μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ επειδή φοβόμουν και είχα ταραχτεί και δεν ήξερα πως να αντιδράσω του ζήτησα να σταματήσει, του είπα ότι δεν θέλω και αυτός συνέχισε ρίχνοντας με κάτω», ανέφερε η ανήλικη.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με την έρευνα να συνεχίζεται. «Ο εντολέας μου ουδέποτε τέλεσε την κατηγορία που του αποδόθηκε γι’ αυτό και όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος από την ανακριτική και εισαγγελική αρχή αλλά ο μόνος περιοριστικός που του επιβλήθηκε ήταν εκείνος της απαγόρευσης συναναστροφής με την καταγγέλλουσα καθώς δεν υπήρχε οποιαδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει την καταγγελία της», δήλωσε στο enikos.gr ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας.

Ιωάννης Α. Γλύκας
Ο δικηγόρος Ιωάννης Α. Γλύκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ