Να πώς αυτό το πασχαλινό αβγό αλλάζει τη ζωή των παιδιών

Και το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό λόγω της πανδημίας. Όμως κάποια πράγματα ευτυχώς παραμένουν ίδια, όπως οι πράξεις αγάπης και προσφοράς, οι οποίες σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.

Τα πασχαλινά αβγά ΑΒ ήρθαν για πέμπτη συνεχή χρονιά και είναι και πάλι για καλό σκοπό! Φέτος, μας καλούν να συνεισφέρουμε για να στηρίξουμε τις ελπίδες των παιδιών της Αμυμώνης, του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.

Οι μικροί φίλοι της Αμυμώνης, με παιδική φαντασία και ακατέργαστη αθωότητα, έβαλαν τα δυνατά τους και «έντυσαν» με τις ζωγραφιές τους τα φετινά σοκολατένια αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος. Εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή, καθώς με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού ενισχύουμε με 0,30 € το έργο της Αμυμώνης. Και, η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και τα χαμόγελα των παιδιών!

Το Πάσχα είναι μία γιορτή αγάπης, ελπίδας και προσφοράς και ακόμη και μια μικρή συνεισφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βάζοντας ο καθένας από εμάς το δικό του λιθαράκι, μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε, στην πράξη, τη ζωή των παιδιών της Αμυμώνης προς το καλύτερο.Δες πώς η ΑΒ διπλασιάζει την αγάπη & τα παιδικά χαμόγελα με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, εδώ. Μοναδικά πασχαλινά αβγά για καλό σκοπό

Τα πασχαλινά αβγά ΑΒ, με τις ζωγραφιές «μεγάλης αξίας» που μαγνητίζουν μικρά, αλλά και… μεγάλα παιδιά, βρίσκονται ήδη στα ράφια όλων των καταστημάτων του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, το ΑΒ Eshop. Διατίθενται σε δύο μεγέθη (150 και 200 γρ.), με διαφορετική τιμή το καθένα και για κάθε μέγεθος υπάρχουν δύο διαφορετικά, πανέμορφα, σχέδια, με ζωγραφιές των παιδιών της Αμυμώνης που «ζεσταίνουν» τις καρδιές μας και σίγουρα θα μας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση. Οι μικροί «δημιουργοί» έχουν επιλέξει να «στολίσουν» τις συσκευασίες με ανθισμένα δέντρα, σπιτάκια, ουράνια τόξα και πασχαλίτσες, μεταφέροντας τον καθένα από εμάς στα χρόνια της παιδικής αθωότητας.Η δύναμη της προσφοράς βρίσκεται στο «μαζί»Η «Αμυμώνη» ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1993 και αποστολή της είναι να παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης (είτε ολική ή μερική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες, ενώ στηρίζει παράλληλα και τις οικογένειές τους. Δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική, όμως πλέον «μεγαλώνει», επεκτείνοντας τη δράση της και τα προγράμματά της σε ολόκληρη τη χώρα. Όραμά της, κάθε άνθρωπος με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες να λαμβάνει την εκπαίδευση και τις θεραπείες που χρειάζεται, να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητές του και να ζει κατά το δυνατό αυτόνομα και με αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, κι ακόμα, η οικογένειά του να έχει την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.Σε αυτό το όραμα, έρχεται να συμβάλει η ΑΒ, προκειμένου να ενισχυθεί η πολύτιμη δράση της Αμυμώνης και να γίνουν ακόμη περισσότερα τα χαμόγελα των παιδιών. Άλλωστε, στην ΑΒ Βασιλόπουλος γνωρίζουν καλά πως η δύναμη της προσφοράς βρίσκεται στο «μαζί». Ας θυμηθούμε κι εμείς αυτό το Πάσχα την ευτυχία που νιώθαμε ως παιδιά όταν λαμβάναμε το δώρο μας, κι ας σκεφτούμε πόσο εύκολο είναι με μια κίνηση, με μόλις 0,30 €, να κάνουμε το «μήνυμα» της αγάπης πιο ηχηρό από ποτέ. Όσο περισσότερα είναι τα παιδικά χαμόγελα, τόσο πιο όμορφος και γλυκός γίνεται ο κόσμος μας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ