Μυστήριο πίσω από τη βομβιστική επίθεση στη Βουλιαγμένη

Στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανατέθηκε η έρευνα για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε σπίτι στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η πολυτελής μονοκατοικία ανήκει σε ένα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο καύσιμων. Από τη χθεσινή επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας βρίσκεται σε νησί του Ιονίου.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φόρα που ο επιχειρηματίας γίνεται στόχος από αγνώστους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το Σεπτέμβριο του 2013 άγνωστος πυροβόλησε στο πόδι τον επιχειρηματία με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ένα ακόμη περιστατικό ήταν όταν στη μονοκατοικία είχε σταλεί ένα απειλητικό δέμα. Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι να πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Από τις μαρτυρίες που συνέλλεξαν οι αξιωματικοί της ασφάλειας κάνουν λόγο ότι ένα βαν προσέγγισε την περίφραξη τη μονοκατοικίας στην οδό Πραξιτέλους και ένας εκ των δύο επιβαινόντων πέταξε στην αυλή τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Διαβάστε επίσης.

Ανθρωποκυνηγητό στη Βουλιαγμένη- πέταξαν βόμβα σε σπίτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ