Μυστήριο με τον θάνατο του Γάλλου χορευτή – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του Γάλλου χορευτή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Αύγουστο και πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία δεξαμενή με νερό, σε μία ερειπωμένη έπαυλη στον Πειραιά, κοντά στο πανδοχείο όπου διέμενε. Οι αρχές ταυτοποίησαν ότι ο σκελετός ανήκει στον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, γεγονός που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του χορευτή.

Οι γονείς του 27χρονου, που αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους, ήρθαν στην Ελλάδα και πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσουν και από τις γαλλικές αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση.

Η μητέρα του χορευτή, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον γιο της λίγο πριν εξαφανιστεί. “Τα τελευταία του λόγια μου τα έγραψε. Μου είπε ”μαμά να είσαι πάντα καλά, να ζεις τη ζωή σου, να έχεις ελεύθερη σκέψη. Σε αγαπώ πάρα πολύ” είπε η γυναίκα. “Δεν με έλεγε ‘μαμά’, με έλεγε ‘μαμάκα μου”, πρόσθεσε. Όπως λέει η ίδια, το παιδί της ήταν χαρούμενο και του άρεσε να ταξιδεύει. Δεν ήθελε να “ριζώσει” κάπου αλλά στην Ελλάδα έμεινε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα γιατί του άρεσε. “Είχε μια κοπέλα αλλά δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όσο για τις ουσίες, δεν έπινε ούτε κάπνιζε. Ήταν χορτοφάγος και ζούσε με πολύ υγιεινό τρόπο” ανέφερε η μητέρα του και σε άλλο σημείο είπε με έμφαση: “Θέλω να πιαστεί ο άνθρωπος που ίσως του έκανε κακό και θέλω να έχει μία δίκαιη τιμωρία”.

“Νομίζω ότι είναι έγκλημα”

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Τζόις υποστηρίζει ότι πρόκειται για έγκλημα. “Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή. Ήταν ειρηνιστής, ήταν κατά της βίας” είπε ο ίδιος. “Περιμένω ότι θα ξεκαθαριστεί αυτή η υπόθεση ανθρωποκτονίας, όπως και να έχει. Οι γαλλικές αρχές θα ασχοληθούν και αυτές και οι έρευνες θα συνεχιστούν και στη Γαλλία”, είπε ο πατέρας του 27χρονου. Αποκάλυψε δε, ότι ο γιος του του είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι χαρούμενος που ζει στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ