Μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα στο Μενίδι

Μυστήριο καλύπτει την ανεύρεση ακέφαλου πτώματος χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή του Μενιδίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σε οικόπεδο της περιοχής επί της οδού Αναλήψεως ξέσπασε πυρκαγιά με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να φτάνουν στο σημείο. Όταν κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες εντόπισαν τη σορό. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο ενώ και ιατροδικαστής πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η σορός βρισκόταν στο συγκεκριμένο οικόπεδο αρκετούς μήνες καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη και εντοπίστηκε λόγω της πυρκαγιάς.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ακόμη δεν έχουν καταλήξει ούτε στο φύλο της σορού κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα όπως και ποια ήταν η αιτία θανάτου. Το πρώτο πράγμα που αναμένεται να κάνουν οι αρχές είναι να δουν εάν τους τελευταίους μήνες έχουν δηλωθεί εξαφανίσεις πολιτών και αν ταυτίζονται τα στοιχεία τους με τη σορό.

Τέλος, αξίζει ότι χθες προσήχθη μια ρομά που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την παρουσία της στο σημείο όμως μετά από την εξέταση της διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμιά σχέση με την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Μενίδι με ακέφαλο πτώμα– Έβαλαν φωτιά να το εξαφανίσουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ