Μυστήριο με την αυτοκτονία του ανηλίκου στον Κολωνό – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την αυτοκτονία ανήλικου στον Κολωνό. Το παιδί βρήκε απαγχονισμένο στο δωμάτιό του η μητέρα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και έγινε γνωστό όταν οι γονείς του ειδοποίησαν ότι ο αδελφός του δεν θα λάβει μέρος στους προγραμματισμένους αγώνες παγκρατίου το περασμένο Σάββατο στο Λουτράκι. Και το ίδιο το παιδί ήταν αθλητής του παγκρατίου, σωματώδες και γεροδεμένο για την ηλικία του, γεγονός που κάνει τις Αρχές να μην θεωρούν πιθανή την εκδοχή να έχει πέσει θύμα bullying.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα μεταξύ αυτών και την πιθανότητα ο θάνατος του να σχετίζεται τυχόν με το επικίνδυνο παιχνίδι – «πρόκληση», «Blackout Challenge» που κυκλοφορεί στη δημοφιλή πλατφόρμα του Τικ Τοκ καλώντας τους συμμετέχοντες να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους.

Οι Αρχές έχουν κατάσχει το laptop του παιδιού για έρευνα διευκρινίζοντας πως δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιος συσχετισμός αλλά και πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από το εν λόγω παιχνίδι ή κάποιο άλλο διαδικτυακό.

Το παιδί που έμενε με τη μητέρα του και τον αδελφό του, καθώς οι γονείς του ήταν σε διάσταση, βρήκε η ίδια η μητέρα έπειτα από σύντομη απουσία από το σπίτι.

Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ