Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου του οδηγού ταξί από τη γέφυρα της Χαλκίδας – Η έκκληση του αδελφού του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 40χρονο οδηγού ταξί που βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα της Χαλκίδας.

Ο 40χρονος άνδρας από την Αθήνα πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και έπεσε στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του. Το βράδυ της ίδιας μέρας τον αναγνώρισε ο αδελφός του ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα.

Ο αδελφός του 40χρονου απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να ενημερώσει να μιλήσει και να ενημερώσει τις Αρχές.

“Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες, εάν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή την ώρα που ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Έχω απόδειξη ότι πέρασε το Σχηματάρι, τα διόδια, στις 10:04 και από ότι λένε η πτώση έγινε στις 13:30, δεν ξέρω τι ώρα έγινε. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Περιφερόταν εκεί; Είχε ανέβει κάπου; Γιατί μου είπαν κάποιοι ότι είχαν σταματήσει αμάξια και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην βουτήξει και αν κάποιος είχε ειδοποιήσει να ερχόταν κάποιος διαπραγματευτής της αστυνομίας να τον μεταπείσει. Δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια τι συνέβη εκείνες τις στιγμές. Αν υπάρχουν άτομα της περιοχής και είδαν κάτι ή ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν”, είπε ο αδελφός του 40χρονου, μιλώντας στο eviazoom.gr.

“Πήγα το βράδυ και αφού έκανα την αναγνώριση πήγα στην αστυνομία μετά έδωσα κατάθεση και μου υπόδειξαν το σημείο που έπεσε και αυτό που είδα δηλαδή να μην το δει άνθρωπος ποτέ”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή πληροφοριών: eviazoom.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.