Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε βαρέλι – Οι υποθέσεις που μπαίνουν στο “κάδρο”

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, έπειτα από τον εντοπισμό ενός σκελετού μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να δοθούν στις αστυνομικές Αρχές κάποια “απτά” στοιχεία σχετικά με τα ανθρώπινα οστά. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται δύσκολη και, όπως έγραψε το Cretalive, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που βρέθηκε στο σημείο μαζί με την αστυνομία, ζήτησε να μεταφερθούν όλα τα ευρήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί, ο ίδιος και η Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Έλενα Κρανιώτη μπορούν να προχωρήσουν σε ενδελεχή έλεγχο, και σε απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία) προκειμένου να δώσουν απαντήσεις, που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στη λύση του γρίφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον σκελετό εντοπίστηκαν κάποια υπολείμματα τριχών που παραπέμπουν σε άνδρα, ωστόσο, αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των ιατροδικαστών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως αν τελικά επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστικής πλευράς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, τότε εκτιμάται πως το βαρέλι με το πτώμα μεταφέρθηκε στον Πλατανιανό ποταμό από αλλού. Ένας από τους φακέλους που σίγουρα ανασύρεται και μπαίνει στο “κάδρο” των ερευνών αφορά στη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός νεαρού Αλβανού. Για τη συγκεκριμένη εξαφάνιση είχε υπάρξει έντονη φημολογία, ότι μπορεί να συνδέεται με πολύκροτη ποινική υπόθεση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.