Μυστήριο με πτώμα γυναίκας στη Θεσσαλονίκη: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον εντοπισμό μίας νεκρής γυναίκας, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας.

Το πτώμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από ενοίκους της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία, γεγονός που τους θορύβησε και τους κινητοποίησε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που μαρτυρά ότι ο θάνατος της γυναίκας είχε προέλθει προ ημερών. Εξάλλου, η 53χρονη ένοικος του διαμερίσματος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το θύμα ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από τους γείτονες, σε μία προσπάθεια να ρίξουν φως στην υπόθεση. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουν στη διάθεσή τους όταν πλέον γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα αποκαλύψει τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Προς το παρόν, πάντως, οι Αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Τόσο, δηλαδή, ο θάνατος της 53χρονης να οφείλεται σε παθολογικά αίτια όσο και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, καθώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο πάτωμα του διαμερίσματος, αλλά και για κάποια έπιπλα τα οποία είχαν διασκορπιστεί στον χώρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ