Μύκονος: Συνελήφθη Ιταλός που άρπαξε ρολόι δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τουρίστα – Συμμετείχε σε συμμορία ληστών

Ένας 28χρονος από την Ιταλία, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. στην Μύκονο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (31/08), για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για ληστεία σε βάρος ενός 39χρονου τουρίστα, υπηκόου Ουγγαρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο επιτέθηκαν στον 39χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι, αλλά και να του αρπάξουν ένα πανάκριβο ρολόι που φορούσε, αξίας 50-75.000 ευρώ.

Το εν λόγω ρολόι ανακτήθηκε από τον παθόντα, όταν ένας εκ των φίλων του, με τη χρήση σωματικής βίας κατάφερε να το αποσπάσει από την κατοχή του δράστη.

Έπειτα, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μια μηχανή που είχαν νοικιάσει και τράπηκαν σε φυγή.

Από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υ.Α. Μυκόνου, προέκυψε πως ο 28χρονος μαζί με τους συνεργούς του έφτασαν στο νησί της Μυκόνου και συγκρότησαν Εγκληματική Ομάδα- Συμμορία με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος τουριστών.

Οι συγκεκριμένοι για να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό τους, νοίκιαζαν μηχανάκια από επιχείρηση στο νησί της Μυκόνου, με στοιχεία ταυτότητας άλλου προσώπου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK