Μύκονος: Νέα καταγγελία για εξωφρενικό λογαριασμό – Πλήρωσαν 1.536 ευρώ για τρία πιάτα

Νέα καταγγελία για εξωφρενικό λογαριασμό σε εστιατόριο στη Μύκονο. Σύμφωνα με τη βρετανική DailyMail, μαγαζί εστίασης στο “Νησί των Ανέμων” χρεώνει υπέρογκα ποσά για τα πιάτα του και σε περίπτωση που οι πελάτες διαμαρτυρηθούν, ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι ακολουθούν επιθετική τακτική προκειμένου να αναγκάσουν τους θαμώνες να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς.

Η 43χρονη Σέριλ Λαμφίρ, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα, ανέφερε πως η παρέα της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε από εργαζόμενους σε μαγαζί της Μυκόνου ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για τρία πιάτα. Η τουρίστρια και η παρέα της παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε γνωστό εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό.

Μύκονος Τουρίστριες

Η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών τόνισε πως ότι η παρέα της επισκέφθηκε τη Μύκονο στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του γνωστού εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό για τα πιάτα που παρήγγειλαν.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες… Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό» δήλωσε η 43χρονη στην DailyMail.

Η Λαμφίρ -όπως έχουν καταγγείλει και αρκετοί άλλοι πελάτες του εστιατορίου- ανέφερε πως ένας πιεστικός σερβιτόρος τους προσέγγισε και τους έδειξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα τον λογαριασμό. Επίσης είπε πως το φαγητό και ιδιαίτερα η γεύση του δεν δικαιολογούσαν τον εξωφρενικό λογαριασμό.

«Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν [επιλεγμένα υλικά], αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μετά βίας τρώγονταν» είπε χαρακτηριστικά.

Μύκονος Μύκονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ