Μύκονος: Γρονθοκόπησαν γνωστό επιχειρηματία και του έκλεψαν πανάκριβο ρολόι – Πώς δρα η σπείρα των Γάλλων “τουριστών”

Θύμα άγριας επίθεσης κακοποιών στη Μύκονο έπεσε γνωστός επιχειρηματίας. Μια συμμορία του επιτέθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Μυκόνου και αφού τον γρονθοκόπησε του πήρε από το χέρι ένα πανάκριβο ρολόι.

Ο γνωστός επιχειρηματίες περπατούσε το βράδυ της Παρασκευής στα στενά της Μυκόνου όταν τουρίστες που μιλούσαν γαλλικά κινήθηκαν προς το μέρος του. Ο επιχειρηματίας δεν ανησύχησε βλέποντάς τους να τον πλησιάζουν με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Νόμιζε ότι απλά ήταν εύθυμοι και θέλησε να είναι φιλικός. Ενώ ήταν έτοιμοι να δώσουν τα χέρια για να χαιρετηθούν, ο ένας από αυτούς του επιτέθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Την ίδια ώρα, ένας άλλος από την παρέα με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, του άρπαξε από το χέρι ένα ρολόι αξίας 103.000 ευρώ και στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Η συμμορία ήρθε με το άνοιγμα του τουρισμού

Σύμφωνα με το MEGA, είναι γνωστό ότι ότι η εν λόγω ομάδα λειτουργεί σαν σπείρα που ήρθε στη Μύκονο με το άνοιγμα του τουρισμού και ειδικεύεται στην αρπαγή ακριβών ρολογιών. Μετά την καταγγελία οι Αρχές “χτενίζουν” το νησί και έχουν καταφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ να συλλάβουν έναν Γάλλο υπήκοο, που θεωρείται ο τσιλιαδόρος της ομάδας, και ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι υπόλοιποι τρεις δράστες είτε κρύβονται στο νησί, είτε πρόλαβαν να φύγουν, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ