Μονεμβασιά: Μυστήριο με τον οδηγό σε αμόκ που παρέσυρε μηχανή και σκότωσε δύο ηλικιωμένους

Εικόνες σοκ το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άνδρας από τη Λακωνία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε σε δίκυκλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες μεγάλης ηλικίας, επίσης λακωνικής καταγωγής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε για πολλά μέτρα τον έναν εκ των επιβαινόντων στο δίκυκλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης, πραγματοποιώντας την ίδια αποτρόπαια πράξη και για τον δεύτερο επιβάτη, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα και τελικά υπέκυψε.

Οι κάτοικοι της Μονεμβασιάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, spartanews.gr, κάλεσαν την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου.

Στο τέλος… έριξαν το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να ανακόψει  την ξέφρενη πορεία του που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι  έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβούνταν  για την ίδια τους την ζωή.

Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά  αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι .

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ο ο οποίος βρισκόταν σε αμόκ, διερευνώντας παράλληλα τα αιτία του συμβάντος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ