Μητέρα της Λίνας Κοεμτζή στον ΑΝΤ1: Άρχισε να δικαιώνεται η μνήμη του παιδιού μου – BINTEO

Στα ηλεκτρονικά αρχεία δύο νεαρών εστιάζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, Σταυρούλα Τομπάζη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ευχαρίστησε τη Δικαιοσύνη.

“Πιστεύω ότι οι έρευνες άρχισαν να προχωράνε πυρετωδώς από όσα είδα κι εγώ εχθές και άκουσα δεν θα πω ότι είμαι χαρούμενη, θα πω ότι ήδη άρχισε να δικαιώνεται η μνήμη του παιδιού μου και ευχαριστώ πραγματικά την ελληνική Δικαιοσύνη” επεσήμανε η μητέρα της φοιτήτριας. “Περιμένουμε τη δικαιοσύνη, τίποτα άλλο, μόνο δικαιοσύνη, πραγματικά, και τη δικαίωση για την ψυχή της Γαλήνης, γιατί το είχα πει ότι δεν θα σταματήσω θα το φτάσω μέχρι το τέλος και βλέπω ότι η υπόθεση του παιδιού μου άρχισε να προχωράει… Η Γαλήνη δεν ήταν αυτοκτονία, αυτό δεν ήταν αυτοκτονία, τελεία και παύλα. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι όλοι μας. Το παιδί μου το οδήγησαν να πάθει αυτό που έπαθε”.

Επίσης, με τον Νίκο Χατζηνικολάου συνομίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης. Όπως επεσήμανε: “Δυστυχώς για κάποιους το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, Οι ηθικοί αυτουργοί, οι φυσικοί αυτουργοί και όσοι τους καλύπτουν για τις πράξεις που τέλεσαν θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Εκείνη τη βραδιά φρόντισαν να εξαφανίσουν εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγούσαν στη σύλληψή τους. Χάρις στον αυτόπτη μάρτυρα, που κατέθεσε όσα είδε, έδωσε περιγραφές, χάρις στα στοιχεία που έμειναν και δεν μπόρεσαν να τα εξαφανίσουν έχουμε μπει στην τελική ευθεία που θα αναδείξει εκείνους που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τον θάνατο της Γαλήνης”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ