Μήνυση κατά της Ρίας Αντωνίου θα καταθέσει ο επιχειρηματίας – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο 39χρονος επιχειρηματίας ετοιμάζεται να στραφεί με μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του Ρίας Αντωνίου που τον κατήγγειλε για βιασμό, αλλά και εναντίον άλλων προσώπων που υποστηρίζει ότι εμπλέκονται σε σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του.

Η πλευρά του επιχειρηματία έχει πλέον στα χέρια της όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης και μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της.

Ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για πιθανολογούμενη εμπλοκή τρίτων προσώπων αλλά και για “αποχρώσες” ενδείξεις εκβιασμού με σκοπό το οικονομικό όφελος και τον διασυρμό του. Όπως τονίζει τα εν λόγω πρόσωπα θα αποκαλυφθούν σύντομα με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, την οποία αναμένεται να αιτηθεί.

Η μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες σε βάρος της Ρίας Αντωνίου θα αφορά τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, ενώ δεν αποκλείεται ο κύκλος των αδικημάτων να διευρυνθεί με βάση στοιχεία που συγκεντρώνει η πλευρά του επιχειρηματία και τα οποία σχετίζονται τόσο με το γνωστό μοντέλο όσο και με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της Ρίας Αντωνίου.

“Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, τα μελετάμε και επιθυμούμε τη γρήγορη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. Το συντομότερο δυνατόν θα προχωρήσουμε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία θα παραθέσουμε τα πραγματικά περιστατικά για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του εντολέα μου”, δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία Θανάσης Πλέυρης, μιλώντας στην Espresso.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.