Μηνύματα και κλήσεις παρέδωσε στην ανακρίτρια η 24χρονη που καταγγέλλει τον βιασμό της

Μιάμιση ώρα διήρκεσε η συμπληρωματική κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην 4η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για τον ομαδικό βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου, όπως προβλέπουν οι νέες διατάξεις της Ποινικής Δικονομίας για τέτοιους είδους εγκλήματα, και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν άλλαξε την αρχική της κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Θεσσαλονίκη 24χρονη βιασμός

Όπως αναφέρει το GRTimes, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγόμενων της για το βράδυ του βιασμού της, όπως τόνισε. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, που έχουν γίνει ώστε να διακριβωθεί εάν χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη, με αποτέλεσμα να καμφθούν οι αντιστάσεις της. “Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά κάτι εδώ δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί”, τόνισε ο δικηγόρος.

“Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα πάλι με θάρρος, μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Έφερε δηλαδή μηνύματα και κλήσεις, που ήταν τυπωμένες που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της, ότι κατέβηκε, ξαναγύρισε κλπ”, είπε στους δημοσιογράφους.

Η ίδια η 24χρονη βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, είχε καταθέσει ως μάρτυρας, στην ίδια ανακρίτρια, ο εργοδότης της.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ