«Μίλησαν» το laptop και το κινητό για την εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας

Στα δεδομένα που είναι καταχωρισμένα στον υπολογιστή της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, αλλά και στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στηρίζουν οι γονείς της τις ελπίδες τους για να μάθουν που βρίσκεται και τι της έχει συμβεί. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον μυστηριώδη άνδρα με τον οποίο φαίνεται ότι είχε σχέση η νεαρή εστεμμένη, η οποία αγνοείται από τις 27 Αυγούστου.

Χθες, ο πατέρας της, Νίκος Νέστορας ενημερώθηκε ότι το laptop της κόρης του «μίλησε»! Σύμφωνα, με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, τεχνικοί του επιβεβαίωσαν ότι η κοπέλα πράγματι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα μέσω ίντερνετ. «Με τη βοήθεια της Αστυνομίας, είχα στείλει το laptop σε ειδικούς στην Ολλανδία, οι οποίοι αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή. Διαπίστωσαν ότι η κόρη μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα» τόνισε.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Νέα για την τύχη της όμορφης φοιτήτριας ήρθαν και από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Έγκυρες πηγές ανέφεραν στην Espresso ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έγινε από τη μητέρα προς την κόρη της, λίγες ώρες πριν από το βράδυ της 27��ς Αυγούστου, έδειξε ότι η Μαρία βρισκόταν στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. «Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στενοχωριέστε, καληνύχτα» ήταν τα τελευταία λόγια της κοπέλας.

Έπειτα, το στίγμα του τηλεφώνου έδειξε ότι βρέθηκε στο Περιστέρι, αλλά μετά επέστρεψε πάλι στο Παλαιό Φάληρο και το κινητό απενεργοποιήθηκε. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να εξακριβώσουν τι συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο μεταξύ 11.00 και 13.00 όταν έφυγε η μητέρα της Μαρίας από το διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη για να ψωνίσει. Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τους οποίους η Μαρία είχε σχέσεις με έναν άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε έως το διαμέρισμά της ακόμα και λίγα 24ωρα προτού εξαφανιστεί.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με την εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας

Θρίλερ με την εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας στη Νέα Σμύρνη – ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία για την 27χρονη φοιτήτρια – Τα τελευταία λόγια στη μητέρα της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ