Μιχάλης Κατσουρής: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με την διαδρομή αφού δέχθηκε την δολοφονική μαχαιριά

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την διαδρομή που διέσχισε ο Μιχάλης Κατσουρής, αφού δέχθηκε την δολοφονική μαχαιριά κατά την διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποκαλύπτεται πως ο Μιχάλης μαχαιρώθηκε πριν δεχτεί το χτύπημα με το ρόπαλο. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως μαχαιρώθηκε 400 μέτρα πριν από το σημείο όπου μετά δέχτηκε την επίθεση με το ρόπαλο. Στη συνέχεια, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ προχώρησε ενώ αιμορραγούσε άλλα 30 μέτρα μέχρι το περίπτερο, όπου και κατέρρευσε αιμόφυρτος.

Ένας φίλος του ακολούθησε το μοιραίο βράδυ, τις σταγόνες αίματος του Μιχάλη, προκειμένου να φτάσει στο σημείο, όπου φέρεται να δέχτηκε το δολοφονικό χτύπημα.

Ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως είναι πιθανό να μην αντιλήφθηκε ο 29χρονος το μοιραίο χτύπημα αμέσως μόλις το δέχθηκε. «Εκείνη την ώρα γινόταν πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά. «Προσπάθησαν να βοηθήσουν οικογένειες, να μην χτυπήσουν τα παιδιά. Βγήκαν λίγοι μπροστά, για καφέ είχαν πάει, δεν είχαν ούτε όπλα, ούτε τίποτα», προσθέτει.

Η σύζυγός του, από την πλευρά της, ανέφερε πως πρόκειται για ένα έγκλημα με την ύπαρξη ατιμωρησίας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως επιθυμεί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και αυτοί που δεν έδωσαν σωστές εντολές. «Δυστυχώς, αυτό που είδε όλη η Ελλάδα είναι πως κάποιοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Θέλουν να αποποιηθούν ευθύνες και όλο αυτό που έγινε, το μεταφράσανε σε ραντεβού συμμοριών. Κάτι τέτοιο, είναι ασέβεια προς εμάς και προς τον Μιχάλη, γιατί ξέρουμε τι άνθρωπος ήταν».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ