Μετρό: Τι κατέθεσε ο σταθμάρχης – Λεπτομέρειες για τους δράστες και το πώς του επιτέθηκαν

Θέμα χρόνου θεωρείται η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δύο δραστών, που ξυλοκόπησαν βάναυσα σταθμάρχη του μετρό, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πρόσωπα των δύο δραστών, ενώ και ο σταθμάρχης περιέγραψε με λεπτομέρειες τους δράστες και το πώς του επιτέθηκαν.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο σταθμάρχης κατέθεσε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών πως πρόκειται για δύο νέους, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, που μιλούσαν καθαρά την ελληνική γλώσσα. Ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες την άγρια επίθεση εναντίον του.

Ανέφερε πως τους είδε να κάθονται σε δύο καθίσματα χωρίς να φορούν μάσκα. Ο ένας από τους δύο είχε τα πόδια του στο απέναντι κάθισμα. Τους έκανε παρατήρηση γιατί δεν φορούσαν μάσκες και τους ζήτησε να κατεβάσουν τα πόδια από το κάθισμα. Στη συνέχεια, ο ένας εκ των δύο σηκώθηκε όρθιος, έφτυσε τον σταθμάρχη και μετά άρχισαν να τον βρίζουν και οι δύο. Όταν ο συρμός του μετρό σταμάτησε στον σταθμό, ο σταθμάρχης αποβιβάστηκε, όπως και οι δύο νεαροί, που τον ακολούθησαν. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχουν άλλοι πολίτες γύρω τους, άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δύο άτομα που σίγουρα στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για κάποια παράνομη ενέργεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ