Μετέφεραν 4.680 ναρκωτικά χάπια

Μετέφεραν 4.680 ναρκωτικά χάπια

Τρία άτομα συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Αχαρνών, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας φαρμακοποιός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν την Πέμπτη το απόγευμα στην περιοχή των Αχαρνών και τη Μεταμόρφωση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τρεις άνδρες , ηλικίας 45, 59 και 49 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Αχαρνών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας και πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη δράση της σπείρας που διακινεί ναρκωτικά στις Αχαρνές, εντοπίσθηκαν ο 45χρονος και ο 59χρονος να επιβαίνουν σε ένα ταξί το οποίο ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.680 ναρκωτικά δισκία.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά δισκία τα είχαν προμηθευθεί νωρίτερα από τον 49χρονο που διατηρεί φαρμακείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φαρμακείο του και σε αποθηκευτικό χώρο αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 17.080 ναρκωτικά δισκία, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε κουτιά που έφεραν κανονικά τα αυτοκόλλητα κουπόνια της εταιρείας παραγωγής τους, χωρίς να συνοδεύονται από σχετικά τιμολόγια ή αποδείξεις αγοράς.

Επίσης, πέντε ντοσιέ με 3.505 ιατρικές συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών δισκίων , οι οποίες και εξετάζονται, ένα ντοσιέ με 130 παραστατικά-τιμολόγια και το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ