Μετακινήσεις: Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για εξειδικευμένα μέτρα...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για εξειδικευμένα μέτρα και πτυχές του σχεδίου επιστροφής στην κανονικότητα, παρέπεμψε στο μήνυμα του Πρωθυπουργού την Τρίτη στις 6 μ.μ. και στην ενημέρωση που θα κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Δήλωσε επ’ αυτού ότι από την αρχή της άρσης των περιορισμών (δηλ. από τις 4- 5 Μαΐου) οι πολίτες δεν θα έχουν την υποχρέωση να συμπληρώνουν τα σχετικά έντυπα μετακίνησης και να στέλνουν γραπτά μηνύματα, sms στο 13033.

Ειδικά για τη μετακίνηση σε διαφορετικούς νομούς και στα νησιά, ο κ. Πέτσας είπε πως εξετάζεται η σταδιακή απελευθέρωση των μετακινήσεων και εκτός νομού και στα νησιά, ώστε να έχουμε σταδιακή μετάβαση στη νέα κανονικότητα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.