Μετά το glass skin, γνωρίστε το glass blush – Τα βήματα για το πετύχετε

Λάμψη, λάμψη, λάμψη! Μετά από ένα μακρύ και περίεργο χειμώνα, οι ζεστές και πιο χαρούμενες μέρες που ακολουθούν, θέλουν φως και …ω ναι! Λάμψη. Λάμψη στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και γιατί όχι και στη διάθεση, διώχνοντας τη μουντάδα του χειμώνα με φως και χρώμα! Η φωτεινή και “κρυστάλλινη” επιδερμίδα βέβαια δεν είναι ζητούμενο μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για crystal & glass skin. Οπότε ξέρουμε και πώς θα την πετύχουμε. Μήπως ήρθε η ώρα όμως να μάθουμε και τι σημαίνει glass blush; Σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σας!

Πρόκειται για μία νέα τάση στο μακιγιάζ, παρόμοιας φιλοσοφίας με το glass skin, που θέλει την επιδερμίδα στα μάγουλα και τα ζυγωματικά να λάμπει σαν γυαλί στο φως με ελαφρύ χρώμα υγείας και όχι έντονο ρουζ ή μπρόνζερ.Τα βήματα είναι απλά, εύκολα και το αποτέλεσμα –πιστέψτε μας- είναι φρέσκο και νεανικό.

Προετοιμάστε σωστά το δέρμα

Η σωστή προετοιμασία στο εν λόγω trend είναι το άλφα και το ωμέγα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η επιδερμίδα να είναι ενυδατωμένη κι ελαστική γι’αυτό μη φοβηθείτε το product layering αλλά σε λεπτές στρώσεις.

Εφαρμόστε ένα cream blush

Επιλέξτε ένα κρεμώδες ρουζ για να δώσετε στην επιδερμίδα μία πιο νεανική και δροσερή εμφάνιση και χτίστε το προϊόν μέχρι να σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Για πιο εύκολη και ομαλή εφαρμογή, προτιμήστε να απλώσετε το ρουζ με τα δάχτυλα σας.

Tip: Μπορείτε να εφαρμόσετε ως κρεμώδες ρουζ και το αγαπημένο σας ροζ, nude ή ροδακινί κραγιόν για ένα μονοχρωματικό look.

Κάντε την επιδερμίδα σας… γυάλινη

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στην επιδερμίδα σας το εφέ του γυαλιού είναι να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα από έλαιο προσώπου, το οποίο μπορείτε να ανανεώνετε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι beauty experts συστήνουν έλαια προσώπου και όχι highlighters, καθώς το ζητούμενο είναι περισσότερο η αντανάκλαση του φωτός που μιμείται το γυαλί, παρά η τεχνητή λάμψη.

Το σίγουρο είναι πως τα beauty trends μετά την καραντίνα θα στοχεύουν, σύμφωνα με skincare αλλά και beauty experts, στο χρώμα, τη λάμψη, στο φως και τη διάθεση. Η επιστροφή στην κανονικότητα ας είναι πιο φωτεινή, το χρειαζόμαστε!Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ