Μεσσηνία: Θρήνος για τους παιδικούς φίλους που χάθηκαν στην άσφαλτο – Το τελευταίο “αντίο” και ο αποχαιρετισμός με ζεϊμπέκικο

Με το θρυλικό ζεϊμπέκικο “με ένα μικρό σημάδι μες τον Άδη” συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον 20χρονο Γιώργο και ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχαν κηδέψει τον Βασίλη. Ο χαμός των δύο 20χρονων παιδικών φίλων βύθισε στο πένθος τη Μεσσηνία. Φαντάρος ο ένας, φοιτητής ο άλλος έχασαν τη ζωή τους με το αυτοκίνητο τους σε μία απότομη στροφή.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που τους συνόδεψαν στην τελευταία τους κατοικία ήταν και οι συμπαίκτες του στις δύο ομάδες που έπαιζαν ποδόσφαιρο. «Είναι βαρύ το κλίμα, πένθος, για όλη την περιοχή εδώ, για όλη την αθλητική οικογένεια πιστεύω – και του Νομού μας – να υπάρχει ο απροσδόκητος χαμός και ειδικά γι’ αυτούς τους γονείς», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας του Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά, Πατήρ Βασίλειος. Και τι τραγική ειρωνεία ο πατήρ Βασίλειος είχε το βαρύ καθήκον να χοροστατήσει στις κηδείες τους. «Όλη η οικογένεια του Α.Σ. Θύελλα Μερόπης πενθεί για τη απώλεια δύο νέων που είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας», ανέφερε σε post του ο έτερος σύλλογος, στον οποίο είχαν αγωνιστεί οι δύο 20χρονοι.

Ταυτόχρονα κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στον δήμο Οιχαλίας με δεδομένο πως ο 20χρονος Βασίλης ήταν ο γιος του αντιδημάρχου, Κώστα Δημητρακόπουλου. «Αποφασίστηκε για τρεις μέρες να κυματίζουν οι σημαίες μεσίστιες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δήμαρχος Οιχαλίας Μεσσηνίας, Γιώτα Γεωργακοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ