Μεσσηνία: Συνελήφθησαν πατέρας και οι δύο γιοι του για τη δολοφονία του 73χρονου – Τα πιθανά κίνητρα πίσω από το έγκλημα

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 73χρονου άνδρα στην περιοχή Τζάνε της Δ.Ε. Πεταλιδίου στη Μεσσηνία, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε σε προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, έχουν συλληφθεί ένας πατέρας και οι δύο γιοι του. Μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 73χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη και βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός μέσα σε χωράφι από συγγενικό του πρόσωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότητα από ξύλο.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα eleftheriaonline , σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Καλαμάτας, πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται οικονομικές διαφορές, πιθανόν για αγροτικές εργασίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το έγκλημα έγινε την Παρασκευή, δηλαδή μια μέρα πριν από τον εντοπισμό του θύματος στο αγρόκτημά του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ