Μεσολόγγι: «Μιλάει» το κινητό του κρεοπώλη – Αποκαλύψεις «φωτιά» μετά την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων του

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Οι αρχές φαίνεται πως έχουν ανακτήσει ορισμένα από τα μηνύματα που είχε διαγράψει ο 51χρονος κρεοπώλης από το κινητό του τηλέφωνο και τα ευρήματα δίνουν μία σημαντική τροπή στην υπόθεση, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 ημέρες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του 51χρονου κατηγορούμενου. Από τις πρώτες έρευνες εντοπίστηκαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δεν δικαιολογούνταν. Τότε ξεκίνησε μία νέα έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκε να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι ενδείξεις αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα και με στοιχεία, καθώς από την ανάκτηση των πρώτων διαγραμμένων μηνυμάτων του κρεοπώλη προκύπτουν συνομιλίες του για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Ο 31χρονος Μπάμπης έπεσε θύμα δολοφονίας, στο Μεσολόγγι

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε επικοινωνίες με έξι πρόσωπα, με τα οποία μιλούσε για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Τα πρόσωπα αυτά με τα οποία συνομιλούσε ο κρεοπώλης αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και θεωρείται δεδομένο ότι τα κινητά τους θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες, όπως επισημάνθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα, ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει το παραμικρό αναφορικά με την στυγερή δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Η οικογένεια του 31χρονου, που αναζητά απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, επρόκειτο να καταθέσει νέα αιτήματα στην ανακρίτρια, ώστε να γίνουν κι άλλες, συγκεκριμένες, ενέργειες. Μεταξύ άλλων, η οικογένεια θα ζητούσε να καταθέσουν στον εισαγγελέα όλα τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ