Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα

Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη μετατράπηκε σε σύλληψη και οδηγείται στον εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής προσήχθη χθες στο πλαίσιο ερευνών για την ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία και για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του. Εκτός από τον Μένιο Φουρθιώτη προσήχθησαν ακόμη δύο άτομα, με ποινικό παρελθόν για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm, Μαρίνος Αλιφέρης, τα δύο άτομα είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις της νύχτας και μάλιστα ο ένας ανήκε και στην ομάδα βαρυποινίτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ερευνάται εάν είχαν σχέση με τη φύλαξη του παρουσιαστή και υπάρχουν στοιχεία που φαίνεται να “δένουν” ότι είχαν επικοινωνία μαζί του το προηγούμενο διάστημα και τις ημέρες πριν από την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές αμέσως χθες άρχισαν έρευνα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο και στο κανάλι στα Μελίσσια, απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, έχει προκύψει βαλλιστικά ότι οι πυροβολισμοί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη έγιναν με το ίδιο όπλο, με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες, εναντίον αστυνομικών, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Νέα Ερυθραία, μία ημέρα πριν.

Πώς εντοπίστηκαν οι δύο Έλληνες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να φθάσει στον εντοπισμό των δύο Έλληνων από το γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη. Οι δράστες ήταν γνωστοί στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς τα ονόματά τους είχαν αναφερθεί σε δικογραφία για προστασία νυχτερινών μαγαζιών προ λίγων ετών.

Σε αυτή την επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στην προσπάθεια των δραστών να βγάλουν το καλάσνικοφ, τους έπεσε ένα σακίδιο. Εκεί ανιχνεύτηκε το dna των δύο εμπλεκομένων και ταυτοποιήθηκε το όπλο της επίθεσης, σύμφωνα με το Mega:

Μάλιστα, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να επικοινωνούσε με τους δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ανάρτησή Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο facebook:

“Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;”

Λίγο μετά, ο δημοσιογράφος έγραψε στο twitter: «Δύο πρόσωπα, ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ ως εκτελεστές των σχεδίων Φουρθιώτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι οι ίδιοι που πυροβόλησαν την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και το σπίτι του Φουρθιώτη. Όσα δηλαδή είχα καταγγείλει. Είναι τραγικό να επιβεβαιώνεσαι για τη μετατροπή της χώρας σε Κολομβία».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ