Μενίδι: Θύμα ξυλοδαρμού 19χρονος σε σταθμό του τρένου – «Νιώθω στο έλεος του Θεού»

Θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους άνδρες καταγγέλλει πως έπεσε ένας 19χρονος, ενώ βρισκόταν στον σταθμό του τρένου στο Μενίδι, την Δευτέρα του Πάσχα.

«Ήταν 5-6 άτομα ηλικίας 30=35 ετών. Κατευθύνονταν προς τα εμένα εγώ επειδή τους είδα να έρχονται προς εμένα άρχισα να φεύγω και με πλησιάζει ένας και με ρωτάει αν έχω τσιγάρα, του λέω ότι δεν είμαι καπνιστής και με ξυλοκόπησε χωρίς λόγο και πήγα να πέσω στις γραμμές του τρένου και κατά σύμπτωση μετά από 10 -15 δευτερόλεπτα πέρασε το τρένο, δηλαδή θα ήταν πιο μοιραία τα πράγματα», περιγράφει ο 19χρονος στον ΑΝΤ1.

Όπως κατήγγειλε, μετά την επίθεση πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Τμήμα, ώστε να κάνει μήνυση. Σύμφωνα με την καταγγελία του, δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα ήθελε.

«Το μόνο που μου είπαν και πριν κάνω τη μήνυση, μου λένε ‘τσάμπα θα κάνεις τη μήνυση, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα’ και απλά νιώθω σαν να είμαι παραμελημένος στο έλεος του Θεού. Αναγκάστηκα κι εγώ να πάρω και να επικοινωνήσω με πιο υψηλά πρόσωπα είτε σε Υπουργούς είτε και με το γραφείο του Πρωθυπουργού και μου είπαν ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι κάποια μήνυση, δεν είδα κάποια ανταπόκριση», δηλώνει ο 19χρονος.

Κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν τον φόβο που νιώθουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους. Μία γυναίκα επισημαίνει πως «το πρωί με των έξι παρά το τρένο φοβάσαι πάρα πολύ, νιώθεις ανασφάλεια τρομερή. Δηλαδή κοιτάς δεξιά αριστερά. Πάρα πολλές φορές για κλοπές στο σπίτι μας συνέχεια, δεν υπάρχει αυτό. Μας έχουν μπει μέσα στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα και έχουν πιάσει τη μητέρα μου από εδώ», λέει και δείχνει τον λαιμό της.

«Προσωπικά εμένα μου έχουν κλέψει το σακίδιό μου και μου έχουν πάρει τα πάντα. Και έκανα τρεις μήνες για να ξαναφτιάξω ταυτότητες, διπλώματα τα κλειδιά μου. Είναι κάτι συνηθισμένο μέσα στο τρένο», περιγράφει ένας άνδρας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι κάτοικοι στις περιοχές της Δυτικής Αττικής ζητούν να γίνουν ενέργειες, ώστε να νιώθουν ασφαλείς.

Δείτε βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ